PonudaZa organizovanje svih vrsta proslava (rodjendana, svadbi, krštenja, diplomskih, magistarskih i doktroskih radova, seminara, poslovnih koktela, …) nudimo sve vrste posluženja od hladne meze do toplih obroka. Za sva Vaša pitanja i nedoumice, mi smo tu da Vas posavetujemo na pravi način.

Stalnim praćenjem trendova, redovnim poboljšanjima opreme, nezaobilaznom dekoracijom i stručnim osobljem, stalno idemo napred i uvek spremimo nova iznenađenja za Vas. Sve Vaše želje težimo da ostvarimo u cilju Vašeg zadovoljstva a i naše dalje saradnje. Sve aranžirano donosimo u pravo vreme na pravu adresu. Na Vama je da uživate rasterećeni u Vama bitnim trenucima.

Mi smo tu da Vas uputimo i olakšamo organizaciju proslave. Za početak na Vama je da:

  • Saznate broj gostiju
  • Odaberete lokaciju, vreme i datum
  • Osmislite vrstu hrane (meze trpeza, mrsna trpeza, posna trpeza, De Lux trpeza,...) kao i način posluženja (švedski sto ili posluženje iz ruke)
  • Odredite budžet za proslavu
  • Razmislite o potrebnoj dodatnoj opremi i uslugama (barski stolovi, konobari, čaše, dekoracija...)

NAPOMENA: Besplatna dostava na teritoriji Novog Sada i najuže okoline!
Neki od predloga naših trpeza:


Meze trpeza

Za rodjendanske proslave, razne zakuske i časti, meze trpeza je idealna za Vas. Sitni zalogaji koji u kombinaciji imaju suhomesnate proizvode, meso, ribu i povrće predstavljaju posluženje gde će svaki gost pronaći kombinaciju ukusa za sebe koju voli.

Meze ketering

Svadbena trpeza

Dan venčanja je bitan trenutak u životu i mladenci teže da svaki detalj bude savršen i da oslikava važnost tog dana. Mi smo tu da Vam ponudimo bogate svadbene trpeze koje se mogu formirati po Vašim željama. Posluženje se prilagođava situaciji i ambijentu kao i posebnim strukturama ljudi koji zbog svojih običaja i potreba konzumiraju određanu vrstu hranu (vegeterijanska, hrana bez glutena…)

Svadba ketering

Kokteli

Za sve vrste poslovnih proslava i događaja, tu je naš besprekoran tim uniformisanih konobara. Kokteli dobrodošlice u Vašim bojama, posluženje svih vrsta pića kao i posluženje hrane iz ruke olakšaće Vama organizaciju i učiniti je još svečanijom.

Kokteli, prijemi

Obrok trpeza

Kompletni obroci, meze kao predjelo i toplo glavno jelo (donešeno u posudama koje održavaju toplotu jela), pogodni su za Vaše slave, rođendane i druga privatna slavlja. Na Vama je da odlučite temu: mrsna trpeza, posna trpeza, De Lux trpeza, morska trpeza, egzotična trpeza,...

Topla jela