Скочи на садржај

Trpeza Ketering

Servirano i dekorisano posluženje na željenoj adresi u pravom trenutku

Želite da organizujete proslavu, poslovni skup ili neki drugi Vama bitan događaj (rođendan, svadbu, krštenje, diplomski, magistarski ili doktorski rad, seminar, poslovni koktel)?

Nudimo sve vrste posluženja od hladne meze do toplih obroka. Za sva pitanja i nedoumice, mi smo tu da Vas posavetujemo na pravi način. Stalnim praćenjem trendova, redovnim poboljšanjima opreme, nezaobilaznom dekoracijom i stručnim osobljem, stalno idemo napred i uvek spremamo nova iznenađenja za Vas.

Za početak, na Vama je da:
– Saznate broj gostiju
– Odaberete lokaciju, vreme i datum
– Osmislite vrstu hrane (meze trpeza, mrsna trpeza, posna trpeza, De Lux trpeza,…) kao i način posluženja (švedski sto ili posluženje iz ruke)
– Odredite budžet za proslavu
– Razmislite o potrebnoj dodatnoj opremi i uslugama (barski stolovi i stolice, konobari, čaše, dekoracija…)

Porudžbine primamo svakog dana isključivo u periodu od 9h do 17h.
Minimalni rok za poručivanje je 4-5 dana unapred.
Dostava keteringa je moguća svakim danom u periodu od 7.30h do 20h. Cena dostave zavisi od lokacije na koju se hrana doprema.
Ketering spremamo isključivo po porudžbini, te ne postoji mogućnost kupovine proizvoda na lokaciji radionice bez prethodnog dogovora.

Izdvajamo za Vas

Dekorisani ovali

Dekorisani ovali

Topli diševi

Marinirano povrće u balsamico sosu

Kokteli

Galerija

Pronađite inspiraciju za vaše posluženje

Kokteli

Članci

  • Dečija predstava

    Dečija predstava PAKLENA POMORANDŽA bila je podržana od strane Trpeza keteringa sa ukusnim dekoracijama. Deci je hrana i njeno aranžiranje predstvljeno na interesantan način, u sklopu teme same predstave.

    Opširnije

  • Svadbeni set meni

    Trpeza ketering radio je postavku set menija za svadbu u vili Viko na Čeneju. Naši kuvari su radili na licu mesta. Gostima su servirani obroci na tanjirima uz kompletno posluženje.

    Opširnije

Pratite nas na društvenim mrežama!

Najnovija dešavanja, nove ukusne kombinacije i kreacije