Скочи на садржај

O nama

Upoznajte naš tim i principe poslovanja

Užurban život ne pruža nam puno vremena za organizaciju nama bitnih događaja. Umesto da u tim trenucima budemo rasterećeni i uživamo, mi se opteretimo i umorimo samom organizacijom.

Trpeza ketering (catering) je nastala iz potrebe da odgovori izazovima današnjice i pokaže da i danas možemo uživati u lepim trenucima.

Od osnivanja firme početkom 2008. godine do danas stekli smo ogromno iskustvo u pripremi i dostavi hrane kao i organizovanju svih vrsta prijema, zabava i koktela.

Višegodišnje iskustvo i predanost poslu donelo nam je reputaciju prestižne firme za ketering u Novom Sadu. Drago nam je da postajemo prepoznatljivi po ukusnoj hrani, kreativnosti i dekoraciji uz profesionalnu uslugu.

Vlasnici firme i osobe koje svojim trudom čine firmu sve prepoznatljivijom su braća Srđan i Goran Miladinov iz Novog Sada. Ne treba zanemariti ni značaj ostatka tima, jer bez njih i njihovog zalaganja, ne bismo uspeli da odgovorimo svim izazovima našeg posla.

Naš cilj je da zadovoljimo Vaše potrebe, da Vas predstavimo u najboljem svetlu i da Vi postanete još jedna u nizu naših zadovoljnih mušterija. Vaše a i zadovoljstvo gostiju su naša najbolja preporuka.

Srđan Miladinov

Srđan je vlasnik i glavni kuvar sa više od 20 godina iskustva u ugostiteljstvu. Svoje znanje i mnogobrojne preporuke stekao je radeći u prestižnim restoranima i hotelima, poput Hyatt Regency hotela i brodske kompanije Grand Circle Cruise. Osim ogromnog dugogodišnjeg iskustva, Srđan je i diplomirani menadžer u ugostiteljstvu (smer gastronomija). Sve nabrojano mu daje veliku širinu i znanje da vas najbolje posavetuje u organizaciji događaja i odabira odgovarajućeg keteringa.

Goran Miladinov

Goran je profesionalni konobar sa više od 20 godina iskustva u ugostiteljstvu u prestižnim restoranima. Znanje koje je stekao koristi da Vam pomogne u organizaciji raznih prijema, preporučujući odgovarajuću uslugu (broj konobara, vrste pića i čaša, koktele, način posluženja,…).

Zajedničkim snagama, on i brat Srđan su spremni da odgovore izazovima poput koktela i do 1000 zvanica.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Najnovija dešavanja, nove ukusne kombinacije i kreacije